Онлайн мол
Количка(0) Регистрация на търговци Помощ
Стоки
Артикул

Пистолет за цени

Цена: 69.95 лв. за брой с вкл. ДДС
Минимална поръчка: 1 броя
Начин на плащане: наложен платеж (плащане при получаване)
Начин за доставка: с куриер
Време до куриер: 1 дни
Желано количество:
+
-
Минималната поръчка за този артикул е 1 броя
брой
69.95 лв.
Ориентировъчна цена за доставка
...или по скоро 'Пределна' цена за доставка с включена такса за наложен платеж. Кликни за още информация...
:
-

Всичко: Обнови
Пистолет за цени
Щракнете върху иконките за по-голяма картинка.
  •  
Оценка: 5 от 2 мнения
Име на артикула: Пистолет за цени
Марка: UNO
Модел: с 8 символа
Продуктов номер(P/N):
Произход: Италия
Гаранция:
Публикувано на: 9 Април 2012
Категория: Оборудване и ИнструментиТърговско оборудване и обзавеждане
Тагове: машинка за лепене на цени, пистолети за цени, ценови клещи, етикиращи клещи
Детайли:

Нови маркови италиански етикет-пистолети за отпечатване и разлепване на самозалепващи етикетчета (стикери) с информация за цената на стоката и продукта.

Работят с етикети размер 26мм Х 12мм. Отпечатват върху етикета символa за българска валута ЛВ

Използват се при обозначаване на цените на стоките в магазини за хранителни стоки, магазини за дрехи,за бельо,за обувки,магазини за домашни потреби,магазини за цигари и алкохол,магазини за парфюмерия и козметика, супермаркети, минимаркети, аптеки, книжарници,МОЛ-ове,магазини за авточасти,бутици,агромагазини,бижутерии,магазини за строителни материали,дрогерии,магазини за нехранителни стоки и други търговски обекти и сектори на търговията.

Законът за защита на потребителите изисква цената да бъде предварително обявена на видно място в близост до стоката.Когато потребителят има директен достъп до стоката, цената се обявява чрез етикета.Продажните цени на стоките трябва да бъдат посочени в български левове,да бъдат недвусмислени, лесно разбираеми, ясно и четливо изписани и да не въвеждат потребителя в заблуждение.

Когато разполагате с множество стоки за ценово обозначаване,ръчната обработка при надписването и залепянето на етикетите с цена не е подходяща и удобна.За ваше по-голямо улеснение тoва налага използването на пистолет за цени.С него бързо и точно се поставят етикетите върху стоката с информация за цена в лева.

Пистолетите за цени са полезен и задължителен инструмент за всеки един магазин и ще Ви позволят да подобрите вашия бизнес по-лесно, бързо и удобно. Труднозаменим помощник във вашето работно ежедневие.

Ние знаем колко ценно е вашето време.Затова „Марина Ромеа" Ви предлага да се възползвате от дистанционното пазаруване на пистолети за цени - чрез Интернет , за да можете да извършвате своите покупки директно от дома си или от офиса по всяко удобно за Вас време - 7 дни в седмицата.При това с удобството без да ги напускате.

Доставка на италиански пистолети за цени до всеки един град и село в България.

Бърза и гарантирана доставка за 1 - 2 работни дни по куриер(ЕКОНТ, ТИП ТОП КУРИЕР) с наложен платеж до Вашия магазин,офис или дом в удобно за Вас време.

Направи поръчка за италиански пистолет за цени и вземи безплатни подаръци от 6 000 броя етикети за него - само при нас в този онлайн магазин = 100 %

Бруто тегло: 500 грама за единица
Размери на опаковка:
Куриерско тегло: 0.5 килограма за единица
Оценка Мнение Клиент Дата
Преди време си купихме от италианските пистолети за нашия магазин.Дотогава пишехме на ръка с химикал етикетите с цените и ги разлепяхме един по един също на ръка.С пистолета за цени това вече е в миналото.Върши ни прекрасна работа в магазина ни.Особенно,когато получаваме много стока наведнъж и на нея трябва да и се сложат етикети с цени.Препоръчвам Ви го ! 19 яну 2017
За втори път купуваме и сме изключително доволлни от бързината на доставка и качеството. 19 яну 2017
Вашата оценка за стоката:
Оценка Мнение Клиент Дата
  Здравейте. Не мога да дам каквото и да е мнение относно вашето запитване защото това е едва първата ми поръчка при това възможно най-малката. Желанието ми да РАБОТИМ с когото и да е огромно!!! Златан 03 авг 2016
  Бърза доставка,много съм доволен,но бях писал че искам и фактура която не получих.Стойността е малка,но въпреки всичко би трябвало да се издаде фактура Тони 23 юли 2016
  доволен съм.... Цветан 24 мар 2016
Въпроси към тъговеца относно стоката
Онлайн магазин

Регистрация по ДДС:
Да
Позитивна оценка:
за последните 6 мес.
100% от 2 гласа
Осъществени продажби:
609
Локация:
Варна, България

Още инфо за търговеца
Виж магазина на търговеца
Свържи се с търговеца

Подобни

Oт този търговец

Copyright © 2004-2017 DotEra. All rights reserved.
RSS
Directno.com Business Directory Directno.com is powered by
Birectory.com - The Global Business Directory